www.

.nl
€ 8,26/j
.net
€ 14,95/j
.com
€ 14,95/j
.eu
€ 12,39/j

Over Ons

ITriCom is een dynamisch bedrijf en is gericht op het leveren van ICT Diensten en Producten aan midden-klein bedrijf en aan organisaties. ITriCom onderscheidt zich door leveren van ICT Diensten en Producten met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding aan klanten waar service voorop staat. ITricom levert ICT Diensten Domeinnaam, Webhosting, Webbeheer en de Producten Webdevelopment en Webbeveiliging om uw bedrijf op het internet het verschil te laten maken voor uw klanten. Wij zijn u graag van dienst!

Missie & VISIE

MISSIE: Onze missie is uw bedrijf het verschil te laten maken op het internet met onze aanbod aan ICT Diensten en Producten.

VISIE: De techniek in de ICT (Informatie en Communicatie Technologie) innoveert voortdurend en is een uitdaging op het internet veilig toegankelijk te blijven voor uw klanten. Voor deze uitdaging zijn wij u graag van dienst!

DATACENTER

Uw data staat in het datacenter van BIT in Ede. In dit innovatieve VEB beveiligingsklasse 4 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerde datacenter is uptime, stabiliteit en kwaliteit een bewezen gegeven. De infrastructuur is aangesloten op gescheiden en dubbele power feeds waardoor stroomuitval aan een powerfeed geen downtime als resultaat heeft en uw websites met de kortste en snelste routes bereikbaar zijn via het wereldwijde internet.

SUPPORT

Voor storingen en support zijn wij via e-mailadres support@itricom.net bereikbaar. U kunt uw support vraag op dit e-mailadres versturen en wij zullen deze z.s.m. behandelen. Ook kunt u via het klantenpaneel een ticket voor support indienen. De behandeling en afhandeling van uw ticket geschiedt dan via het ticketsysteem. Voor geplande onderhoud informeren wij u ook via het klantenpaneel betreffende de voortgang en status van het onderhoud.

BEREIKBAAR

Voor informatie e-mailadres: info@itricom.net

Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.