WEBDEVELOPMENT

Een website is de manier om uw doelgroep te bereiken tegen relatief lage kosten. Het ontwerpen van een website is een vak apart en vereist de nodige creativiteit en ervaring. ITriCom kan u hierin van dienst zijn en een website met de juiste balans tussen grafische vormgeving en functionaliteit voor u leveren. Wij ontwikkelen en bouwen responsieve websites met het open source Content Management Systeem (CMS) Joomla en WordPress.

WERKWIJZE

Intake Ontwerp Bouw Test Live
Intake: In een persoonlijk gesprek met u formuleren wij uw doelstelling met de website, inventariseren wij uw wensen, eisen en aangevuld levert u de teksten en afbeeldingen voor uw website aan. Hiermee is het vertrekpunt bepaald en u krijgt tijdens het gesprek een prijsopgaaf voor uw website.

Ontwerp: Indien u akkoord gaat met de prijs gaan wij van start. U levert uw teksten en afbeeldingen aan en wij ontwikkelen een ontwerp van uw website. U kunt het ontwerp online bekijken en eventuele wijzigingen via e-mail aan ons doorgeven.

Bouw: Na verwerking van (eventuele) wijzigingen wordt uw website verder gebouwd. Na de bouw krijgt u de mogelijkheid om uw website online te zien en als u nog kleine tekstuele aanpassingen hebt, worden deze aangepast en uw website wordt definitief gemaakt.

Test: Na de bouw wordt uw website volledig getest op de goede werking en eventuele problemen worden opgelost.

Live: U krijgt de mogelijkheid om uw website te zien en daarna gaat uw website live op het internet.

WORDPRESS

WordPress is een open source Content Management Systeem (CMS) waarmee mooie websites gebouwd en onderhouden kunnen worden. WordPress is oorspronkelijk opgezet om webblog mee te maken en is nu uitgegroeid tot een CMS waarmee websites gebouwd worden. In onze intakegesprek adviseren wij u graag afhankelijk van uw wensen, eisen en doelstelling met uw website of WordPress geschikt is voor uw website.

JOOMLA

Joomla is een open source Content Management Systeem (CMS) waarmee prachtige websites gebouwd en onderhouden kunnen worden. Joomla is oorspronkelijk opgezet om websites mee te bouwen en is gebruikersvriendelijk. In onze intakegesprek adviseren wij u graag afhankelijk van uw wensen, eisen en doelstelling met uw website of Joomla geschikt is voor uw website.

WEBSHOP

Met een Webshop kunt u artikelen online aanbieden aan klanten. Wilt u een webshop dan bespreken wij in onze intakegesprek met u de mogelijkheden voor een webshop. Afhankelijk van uw wensen, eisen en doelstelling met uw webshop adviseren wij u of het Content Management Systeem (CMS) Joomla en/of WordPress geschikt is voor uw webshop.

PRIJZEN

De prijs van een website is sterk afhankelijk van uw wensen en eisen. In onze intakegesprek gaan wij uitvoerig deze met u bespreken en u krijgt tijdens het gesprek een prijs voor uw website. Voor het intakegesprek kunt u ons een e-mail sturen op e-mailadres support@itricom.net om een afspraak te maken.

PORTFOLIO (Enkele websites)